Smink, Fodrászat

Rosengarten Szépségszalon

Az esküvő az élet meghatározó állomása, különleges élmény, lélegzetelállító izgalom és gyönyörű érzelmek varázslatos keveréke. Ebben a folyamatban egyik fontos állomás a menyasszonyi frizura és az esküvői smink, ami idén a természetesség, érzékiség és a kifinomultság jegyében alakul. 

Fodrászaink erre a szezonra a laza hullámokat, fonatokat, alsó tarkókontyokat ajánlják, melyeket tiarákkal egészíthetsz ki. Ajánlunk 1-2 menyasszonyi próbafrizurát a nagy nap előtt, hozhatsz Neked kedves kiegészítőket, de igény szerint beszerzünk mi is bármit. S ha már szépségápolás, nem maradhat el az esküvői smink sem.

Az esküvői sminktrendek folyamatosan változnak az idők során, de bármit is diktál a divat, fontos, hogy sminked szép legyél természetes fényben, fotózás közben, rejtse el a hibáidat, tartós legyen, de ne legyen vakolat hatású és lehetőleg a vőlegény is megismerjen.

Pár hónappal az esküvő előtt tisztítasd ki a bőröd, problámás bőr esetén legalább kétszer. A szemöldökszedésre 3-4 nappal az esküvői sminkelés előtt lehetőleg sor kerüljön. Az esküvői smink átmenet egy alkalmi smink és egy glamour smink között, így fontos, hogy jó minőségű alapanyagot használjon a sminkes. Mi mindig ajánlunk egy próbasminket is, amiben felfeded személyiséged ill. kívánságaidat elmondhatod. Ezt már akkor célszerű kérni, ha megvan a ruha, a menyasszonyi frizura, a kiegészítő... hogy tényleg összehangban legyen minden.

Sminkesünk az Artdeco termékeit használja, amik minőségi dekorkozmetikumok, de árban elérhető kategóriák, tehát ha vásárolsz belőlük pl. a rúzst, bármikor korrigálhatsz, pl. a hitvesi csók, vacsora után.

Használhatunk strasszokat, csillámot, műszempillát, az utóbbiból kérhetünk 4 dimenzióst, színest, kövest, de létezik "csupán" dúsító változata is.

Mi sminkelésnél a haj-bőr-szemek összhangját vesszük alapul, és igyekszünk tartós, természetes sminket készíteni, hidd el, egy démoni vörös rúzsnak - ha sosem használsz ilyet - nem most van itt az ideje.

Ne feledkezz meg az örömanya és a koszorúslányok sminkjéről sem (tudod, fő az összhang), s ha már esküvő, a vőlegényeket is szeretettel várjuk Szalonunkban.

A Rosengarten Szépségszalon közel két évtizede áll a szépülni vágyók rendelkezésére, legyen szó egy frizuráról, sminkről vagy éppen a kezek- lábak egészségéről, szépségéről. Folyamatosan követjük az aktuális trendeket, így állítjuk össze kínálatunkat, képezzük kollégáinkat, és igazodunk vendégeink egyre növekvő igényeihez. A mai szépségpiacon néha nehéz eligazodni és megtalálni a megfelelő szakembert, nekünk a több száz elégedett vendég a bizonyíték arra, hogy jó úton járunk, ha szépségápolásról van szó.

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Torta

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, ötletek vagy árak érdekelnek, lépj kapcsolatba velünk.

Üzenet

Hova küldjük