Rólunk

Kik vagyunk mi?

Az esküvőkhöz szükséges szolgáltatások és termékek specialistái vagyunk. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk és Sopron területén vagyunk aktívak. Nemcsak a legújabb termékek széles kínálata található meg készletünkben, hanem az évtizedek alatt megtanultuk azt is, hogy mitől is lesz egy esküvőből álom esküvő.

Valljuk, hogy a tökéletes esküvő megvalósításához, a részletekben van a lényeg. Sok kellemetlen hiba fodulhat elő egy nem megfelelően megszervezett esküvő folyamán. Sajnos ezeket a hibákat később már nem lehet helyre hozni. Ezért fontos, hogy olyan cégekkel szervezd meg az esküvődet, akik több évtizedes tapasztalatukkal segítenek elkerülni a kellemetlen pillanatokat.

Az évek alatt az esküvők szervezése rendkívüli fejlődésen ment át, így ma már moderált költségekkel is fantasztikus élményt lehet varázsolni.

Mi azt tekintjük feladatunknak, hogy megtaláljuk azokat a megoldásokat amik legköltséghatékonyabban megvalósítják az előre elképzelt álom esküvőt.

Galéria

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Torta

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, ötletek vagy árak érdekelnek, lépj kapcsolatba velünk.

Miért válassz minket?

Minden Amire Szükséged van Egy Tökéletes Esküvőhöz Sopronban

Az évek alatt több ezer álomesküvőhöz járultunk hozzá sikeresen és szeretnénk, hogy a te nagy napod is olyan legyen amelyet megálmodtál.

Az álomesküvő megvalósításában a részletekben van a lényeg. A több évtizedes tapasztalat, amellyel rendelkezünk, lehetővé teszi, hogy minőségi esküvői kellékeket és szolgáltatásokat tudjunk kínálni neked, mégpedig versenyképes árakon.

Az esküvőhöz szükséged lesz elsődlegesen egy menyasszonyi ruhára, amelyet a Soproni esküvői ruhaszalonunkban tudsz kiválasztani. Az ejegyzési gyűrű és karikagyűrű, amelyek ugyancsak elengedhetetlen kellékek, ugyancsak a Soproni üzletünkben tudod kiválasztani. A vőfélyünk a kiváló hangulatot és a szórakozást biztosítja. Megfelelő soproni esküvői helyszínt is tudunk ajánlatni. Szita Márton fotós mester, elkészíti neked az álom fotókat, amelyekben később is gyönyörködhettek. Komplett esküvőszervezés, esküvői terem dekorációja és a megfelelő frizura kialakításásban is tudunk segíteni. Soproni virágboltunkban rengeteg csodálatos virágcsokor közül válogathatsz. 

Büszkék vagyunk a gondosan összeválogatott minőségi termékeinkre, amelyek széles választékában te is megtalálod azt amit megálmodtál. Legyen az a klasszikus, elegáns, letisztult, díszes vagy egyedi stílus amit kedvelsz, nálunk rengeteg opció közül választhatsz. Lélegzetelállító esküvői ruhák, diszkréten csillogó gyűrűk, gyönyörű torták, elegáns meghívók csak részei annak a széles választéknak amiket megtalálhatsz az esküvői kellékek webáruházunkbank.

Az álomesküvő nem kell hogy megfizethetetlen álom legyen. Hosszú évek tapasztalatával megtaláltuk azon termékeket és megoldásokat, amelyek igazán különlegessé teszik esküvődet és a pénztárcádat is megkímélik.

Üzenet

Hova küldjük