Gyűrűk

Borealis Óra - Ékszer

A karikagyűrű végigkiséri a házaspárt egy életen át, így rendkívűl fontos, hogy mind méretben mind stílusban a megfelelő gyűrű legyen kiválasztva. Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a megfelelő karikagyűrűk kiválasztásában.

Több száz darabos arany karikagyűrű készletünkben megtalálhatod a vörös, fehér és sárga arany gyűrűk, mellett az ezüst karikagyűrűk és nemesacél karikagyűrűk széles választékát. Legyen az egy legújabb számítógépes tervezéssel készült fazon, vagy kézzel készített magas minőségű modell, nálunk megtalálhatod.

Amennyiben eljegyzésigyűrűt keresel, ugyancsak számtalan modelt tartunk a készletünkön. Eljegyzési gyűrűink fehér, vörös és sárga aranyból készülnek, de tartunk nemesacél modelleket is. Gyémánt eljegyzési gyűrűkből nemcsak a gyűrűt, hanem a követ is személyre szabottan befoglalni.

Ha egyedi gyűrűfazont szeretnél, az ötvös mestereink azt is el tudják neked készíteni. 

Folyamatos akciókkal és kedvezményekkel biztosítjuk, hogy a legkedvezőbb áron kínáljuk a gyűrűinket. A kényelmes vásárlás érdekében a Várkerület 72-szám alatt lévő üzletünk szombaton 17:00 óráig vár téged.

A hosszú évek alatt megtanultuk, hogy mitől is lesz egy gyűrűből különleges gyűrű amit a tulajdonosa büszkén viselhet egy életen át. Ezzel a tapasztalattal szeretnénk hozzájárulni a Te boldogságodhoz is.

Ha valami különleges és egyedit szeretnél akkor tekintsd meg a GRAV Handmade weboldalát: www.grav.hu

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Torta

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, ötletek vagy árak érdekelnek, lépj kapcsolatba velünk.

Üzenet

Hova küldjük