Vőfély

Szigethi Balázs

1980-ban születtem Sopronban. A Fertő tó partján, Hegykőn nőttem fel és a mai napig itt élek tündéri feleségemmel és három csodálatos gyermekemmel.

Az esküvők világába 2003 nyarán kerültem, amikor egy kedves barátom felkért, hogy legyek a vőfélye. Hosszas utánajárás és felkészülés után egy augusztusi napon levezettem életem első lakodalmát, aztán a családból, ismerősöktől jöttek a felkérések aminek hamar híre ment a környéken.

Az azóta eltelt évek alatt több száz esküvőn lehettem jelen az országban és osztozhattam a párok, családok örömében. A verseimet, szövegeimet magam írom, formálom a saját és a párok igényeire, ahogy a nap forgatókönyve is mindig személyre szabott. Igyekszem a szerzett tapasztalataimmal segíteni a házasulandókat már a szervezés időszakától, a készülődésen át, a lakodalom végéig.

Egy sikeres esküvő elengedhetetlen feltétele a vidám, jó hangulat, gördülékeny események sorozata. Ennek elérése érdekében fontosnak tartom az egymásra figyelést, a kommunikációt, az egymás munkájának ismerését és segítését a szolgáltatók körében is, talán ezért  lehetek ott immár másod ízben a Hungarian Wedding Award Együttműködés Díja vőfély kategóriájának első három helyezettje között.

Munkám során mindig arra törekszem, hogy ha az ifjú pár vagy a kollégák a velem közösen megélt napra gondolnak, a nyugalom és biztonság jusson először eszükbe.

A vőfélyi hivatás számomra egy ajándék. Egy ajándék a pároktól, akik megtisztelnek a bizalmukkal és rám bízzák azt a napot, amikor összekötik életüket. Éppen ezért törekszem arra, hogy ez a nap felhőtlenül és boldogan teljen mindenkinek, aki jelen van az esküvőn, hogy ezt a bizalmat kellő alázattal viszonozzam.

A lakodalom elejétől a hátuljáig rendben mennek a dolgok, én odafigyelek, hogy mit és mennyit mondok. Eddig mindig meg volt elégedve a násznép és ezután sem lesz ez másképp!

 

Szigethi Balázs vőfély

+36302666896

szigethibalazs@gmail.com

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Torta

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, ötletek vagy árak érdekelnek, lépj kapcsolatba velünk.

Üzenet

Hova küldjük