Menyasszonyi Ruha

Ajnara Szalon

Az Ajnara fő profilja az egyedi tervezés és kivitelezés.


Szalonunkban egyéni igények alapján tervezünk és varrunk menyasszonyi ruhákat. Akár választhatsz a kollekcióból is, de legtöbb vendégünknek minden ruhadarabot igényei szerint készítünk el.

A menyasszonyi ruhák mellett természetesen egyedi menyecske ruhát, koszorúslány ruhát, alkalmi ruhát is készítünk.

Szakmai tapasztalatunkkal szívesen segítünk a ruha megtervezésében, és az anyagválasztásban is. Minden ruhánkat minőségi, szalon munkával készítjük el.

Mindenféle elképzelést megvalósítunk az egészen egyszerűtől a királylányoson keresztül az extrémig, mindenféle méretben, és színben. Minden ruhánk egyedi, különleges, mert benne van a menyasszonyaink álma a mi szakértelmünkkel fűszerezve.

Mennyi idő alatt készül el egy ruha?

Az ideális idő egy ruha elkészítésére 4-6 hónap. Természetesen rövidebb határidővel is tudjuk vállalni a ruha elkészítését, ami akár 10-12 munkanap is lehet.  Azt viszont fontos tudni, hogy nem minden esetben tudjuk ilyen gyorsan elkészíteni a ruhákat, illetve a legszebb és legkülönlegesebb alapanyagainkra gyakran 3 hónapot is kell várni.

Ha nyári esküvőt tervezel, érdemes már az év elején megkeresni minket, hogy a nagy napra biztosan elkészüljön a ruha. Az express határidőkkel kapcsolatban kérünk keress minket telefonon, vagy e-mailben.

Hány ruhapróba ideális a méretre készítés esetén?

Három próbát javaslunk, ez általában elegendő. Ha vendégünk külföldről érkezik, vagy szoros az időbeosztása bizonyos esetekben két próbát össze tudunk vonni, így csak kétszer kell jönni a ruha elkészüléséig.

Mennyibe kerülnek a ruhák készítés esetén?

Áraink elsősorban a kiválasztott fazonoktól alapanyagoktól és a választott technológiai megoldástól függnek. Egyedi megrendelés esetén vendégeink elképzelései és szempontjai szerint tervezzük modelljeinket, így lehetőségünk van arra, hogy az árakat igény szerint alakítsuk.

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Torta

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, ötletek vagy árak érdekelnek, lépj kapcsolatba velünk.

Üzenet

Hova küldjük