Fotózás

Esküvői Fotózás - Szita Márton

Kedves Látogató!

Soproni fotográfusként az a megtiszteltetés ért, hogy helyet kaptam ezen weboldalon egy rövidke bemutatkozásra, ami azért is megtisztelő, mert prémium kategóriás esküvői szolgáltatók nevei közt szerepelhetek.

Az esküvői fotóim nézegetésekor biztosan észreveszed, hogy nem a szokványos és klasszikus vonalat képviselem. Nagy hangsúlyt fektetek a kettőtökről szóló kreatív sorozat elkészítésére, melyet szinte minden esetben külön napon készítünk el. Ilyenkor a helyszínek változtatásával tesszük színessé a sorozatot, szép késő délutáni fényekkel fűszerezve.

Egész nap Veletek vagyok a Nagy Napon, a készülődéstől a menyasszonytánc végéig.

Az elkészült esküvői fotósorozatot, pedig lehetőség van egy szép, olasz könyvkötészeti stílusban készült albumba önteni. Ha tájékozódni szeretnél az esküvői fotózás árairól, keress bátran. Jegyesfotózsát is vállalok, amely ugyancsak a ti igényeitek szerinti környezetben és stílusban készül el. 

Kérlek Benneteket, hogy alaposan nézzétek át az elkészült sorozataimat, hogy biztosak lehessetek benne, hogy az én fotográfiai stílusom áll a legközelebb hozzátok.

Esküvőszervezés, Dekoráció

Gyűrűk

Menyasszonyi Ruha

Virág

Torta

Fotózás

Vőfély

Smink, Fodrászat

Érdeklődés

Ha szeretnél többett tudni arról, hogy mitől lessz tökéletes életed nagy napja, ötletek vagy árak érdekelnek, lépj kapcsolatba velünk.

Üzenet

Hova küldjük